Droogvilten met Atelier Mijn Hemel | 30 mei 2020

Van 13.30 – 16.00 uur

Kosten: 52,50 pp

Dit is incl materiaal, koffie/thee en iets lekkers op tafel.

EEN HEERLIJKE VOORJAARSWORKSHOP!!

Ik ben er trots op dat Audrey van ‘Atelier Mijn Hemel’ nog een keer deze succesvolle workshop komt geven in mijn atelier! Want wat maakt ze prachtige dingen. Ik was op slag verliefd op de gevilte vogeltjes maar ook de tafereeltjes en bloemen zijn geweldig mooi!

Tijdens deze workshop kan er gekozen worden uit de workshop vogeltje/bloem vilten of een tafereeltje vilten. Graag vooraf je keuze aangeven op het inschrijfformulier!

We gaan deze middag aan de slag met viltnaalden en we gaan dus werken aan een tafereeltje of vogeltje naar jouw keuze, in de door jouw gewenste kleuren.

Het vogeltje wordt bevestigd op een tak, welke ook nog naar wens versierd kan worden met bloemen en blaadjes van wolvilt.

Bij het tafereeltje kan het onderwerp nogal verschillen, van abstract tot beeldend. Het resultaat van het tafereeltje komt in een mooie kwaliteit houten borduurring van circa 16 cm. doorsnede. Hierdoor kan het viltwerkje opgehangen worden.

Audrey maakt gebruik van de droogvilt-techniek! Een heerlijk ontspannen werkje. Daar houden we van bij Sjantietop 🙂

Uiteraard zullen er voorbeelden aanwezig zijn!

Je kunt je hieronder inschrijven waarna ik je een bevestiging met betaalverzoek stuur. Vergeet niet om ook in je spambox te kijken.

Minimaal aantal deelnemers = 8.

Ik heb plaats voor 12 personen dus let op: vol = vol.

     

Inschrijven kan hier:

 


klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over Sjantietop