Creative Life in Utrecht Gastworkshop 2 zaterdag | 13 november 2021

 

Gastworkshop zaterdag 13 november 2021

van 12.45 -13.30uur

Kosten: € 19,00

Yesss! Eindelijk gaat het er dan toch van komen! Hoe tof!!

Creative life is het allerleukste creatieve evenement van Nederland!! In het hippe Werkspoorkathedraal heeft Nienke van Stipstijl haar eigen stand en ik mag op zaterdag aan haar tafel 2 gastworkshops geven!

Tijdens deze miniworkshop breng je een zelfgekozen decal aan op een rond keramiek bordje van 10 cm. Een decal is een soort porseleinsticker. Je kunt kiezen uit verschillende mooie afbeeldingen. Daaromheen maak je m.b.v. porseleinverf een gestipt patroon waardoor je het bordje een unieke look geeft. De workshop is geschikt voor ervaren en onervaren stipsters.

Het bordje dient thuis nog afgebakken te worden waarna het met de hand afwasbaar is. Uiteraard krijg je na afloop de afbakinstructie mee naar huis.

De workshop is inclusief het gebruik van al het materiaal en een leuke goodiebag.

Je kunt je hieronder inschrijven waarna ik je een bevestiging met betaalverzoek stuur. Vergeet niet om ook in je spambox te kijken.

Let op: via mijn website kun je alleen de tickets voor de mini-workshop bestellen. Entreetickets voor het event en meer informatie erover vind je op Creative Life.

Maximaal aantal deelnemers = 9

VOL = ook echt VOL

      

      

   

Inschrijven kan hier:


klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over Sjantietop