Abstracte bloemen in acryl/mixed media door Mooscreaties | 7 maart 2020

Van 13.00 – 16.00 uur

Kosten: 40,00 pp

Dit is incl materiaal, koffie/thee en iets lekkers op tafel.

Ik heb zelf altijd al willen leren schilderen maar iets weerhoud mij er op één of andere manier telkens van. Ik ben dan ook erg blij met de komst van Monique van Mooscreaties. Ze komt in mijn inspirerende ruimte de workshop ‘bloemen in acryl’ geven. Deze workshop is geschikt voor iedereen; dus ook voor mensen die nog nooit geschilderd hebben! Ik heb me dus zelf al meteen als eerste opgegeven voor deze leuke workshop!

Omdat Monique nog niet zo ervaren is in het geven van workshops is deze workshop ook nog eens heel erg vriendelijk geprijsd!

Tijdens deze gezellige middag maak je een mooi schilderij op een doek van 30 x 30 cm. Je maakt hierbij gebruik van acrylverf, penselen, spatels, goudfolie etc. Het komt eruit te zien als de schilderijen met de grote bloem zoals de voorbeelden die je hieronder ziet. Je kiest dan natuurlijk de kleuren die je zelf mooi vindt. Uiteraard zullen er voorbeelden aanwezig zijn!

Let er wel op dat je niet je mooiste kleren aantrekt want de verf gaat niet uit kleding. Er zijn wel schorten aanwezig maar die bedekken niet alles…

Minimaal aantal deelnemers = 8.

Ik heb plaats voor 12 personen dus let op: vol = vol.

 

Inschrijven kan hier:

 


klik hier om terug te gaan naar het overzicht.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

en ontvang 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over Sjantietop